Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Veramar Beach a fost construit in 2019 - situat in Kranevo, la 8 km de Nisipurile de Aur, in timp ce Albena este la doar 1,5 km. Aceasta zona are o plaja minunata.
Plaja: In fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul cu 5 etaje ofera cazare in 88 de camere deservite de 1 lift
DUBLA 2+1/2+2 ECONOMY: aprox  21 mp. Aceste camere sunt situate la parterul hotelului. Camerele au doua paturi obisnuite sau un pat dublu mare, o canapea extensibila extra - single sau dubla, aer conditionat individual, telefon, minifrigider, TV satelit si baie cu dus - 5 mp. si un uscator de par si un balcon. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
DUBLA 2+1/2+2: aprox 21 mp. Camerele au doua paturi obisnuite sau un pat dublu mare, o canapea extensibila extra - single sau dubla, aer conditionat individual, telefon, minifrigider, TV satelit si baie cu dus - 5 mp. si un uscator de par si un balcon. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
DUBLA 2+1/2+2 SIDE SEA:aprox 21 mp. Camerele au doua paturi obisnuite sau un pat dublu mare, o canapea extensibila extra - single sau dubla, aer conditionat individual, telefon, minifrigider, TV satelit si baie cu dus - 5 mp. si un uscator de par si un balcon. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
DOUBLE 2+1 FRONT SEA: aprox 16 mp. Camerele au doua paturi obisnuite sau un pat dublu mare, o canapea extensibila extra - single, aer conditionat individual, telefon, minifrigider, TV satelit si baie cu dus - 5 mp. si un uscator de par si un balcon. Capacitate maxima 2 adulti cu 1 copil.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie sunt permise pana la 4 kg. - pentru o taxa. (30 BGN/zi) numai in camerele cu vedere la parc de la etajul inferior, la cerere prealabila. Nu se ofera mese de la hotel.
Nu exista camere potrivite pentru persoanele cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul dispune de receptie, lobby bar, bar la piscina, restaurant cu terasa, piscina.
Parcare - gratuita, nepazita, in caz de disponibilitate la sosire, fara rezervare in prealabil, (locuri limitate, cand nu sunt locuri de parcare disponibile - exista o alta parcare in apropierea hotelului, dar contra cost).
Hotelul poate modifica in orice moment pretul parcarii.

ALL INCLUSIVE :
*Programul All-Inclusive incepe cu Pizza si gustari in ziua sosirii si se termina cu un pranz la data plecarii.
Check-in - dupa ora 14:00
Check-out - pana la ora 11:00

Mancare si bautura:
Restaurantul principal la bufet:
*Mic dejun 07:30 - 10:00 la bufet in restaurantul principal - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
*Pranz 12:00 - 14:00 la bufet in restaurantul principal - o varietate de mancaruri calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu bauturi racoritoare incluse, vin bulgaresc si bere bulgara.
*Cina 18:00 - 21:00 la bufet in restaurantul principal - o varietate de mancaruri calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu bauturi racoritoare incluse, vin bulgaresc si bere bulgara.

Pizza si gustari 15:00-16:00 h.
Cafea, ceai si dulciuri mici si inghetata 16:00 - 17:00 h.
Bauturi 10:00 - 23:00 - O varietate de bauturi alcoolice produse local (bere bulgara, whisky, vodca, gin, coniac, vin), bauturi calde, bauturi racoritoare, apa minerala sunt oferite gratuit la
Barul din receptie:
Bauturi 10:00 - 17:00 - Varietate de bauturi alcoolice si bauturi nealcoolice produse local la.
Bar langa piscina:
Dupa ora 23:00, toate bauturile alcoolice si nealcoolice bulgare sunt oferite la barul din hol contra cost.

Sport si divertisment:

Sezlonguri si umbrele gratuite - pe plaja (in zona hotelului) sau la piscina (in functie de disponibilitate)
Sah, darts, animatie sportiva in timpul zilei si jocuri.
Exista o animatie de seara - 6 zile pe saptamana.
Acces gratuit la Wi-Fi - in intregul hotel.

Pentru copii:

Animatie pentru copii conform programului de animatie - intre orele 10:00-12:00 si 15:00- 17:00 - 6 zile pe saptamana (Programul de animatie pentru copii este pentru copii intre 4 si 12 ani. Copii neinsotiti sub 4 ani nu sunt permise.)
De la 20:30 - 21:00 h discoteca copii - de doua ori pe saptamana
Loc de joaca pentru copii
Sectiunea pentru copii a piscinei in aer liber.
Scaune pentru bebelusi in restaurant - gratuit.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

11 % Last Minute
CASA DI FIORE

CASA DI FIORE

Kranevo, Bulgaria

de la 272.5 /pers

16 % Last Minute
EFFECT ALGARA BEACH

EFFECT ALGARA BEACH

Kranevo, Bulgaria

de la 190 /pers