Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Perla este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la aproximativ 500 de metri de plaja. Complet renovat in 2005, hotelul se bucura de o locatie linistita.
Cazare: Hotelul Perla, cu sapte etaje, are doua lifturi si ofera cazare intr-un total de 232 de camere duble si camere de familie, dotate cu aer conditionat, telefon direct, TV prin satelit, mini frigider, baie cu cabina de dus si balcon.
DBL 2+1: aprox 15 mp. Camerele duble au un pat dublu sau doua paturi de o persoana si un al treilea pat normal sau un fotoliu extensibil. Capacitate maxima 3 adulti.
DBL ECONOMY/BEST PRICE: La etaj inferior si vedere la parc. aprox 15 mp. Au un pat dublu sau doua paturi de o persoana. Capacitate maxima 2 adulti.
FAMILY ROOM 2+2/3+1: aprox 30 mp. Camerele family sunt doua camere duble cu usa intermediara. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
Un patut este disponibil la cerere prealabila si la un cost suplimentar de 3 BGN pe zi.
Hotelul si infrastructura din jur nu sunt accesibile cu scaunul cu rotile. Hotelul nu dispune de facilitati de cazare pentru persoane cu dizabilitati.
Animale de companie nu sunt acceptate
Despre hotel: restaurant cu terasa si gradina, lobby bar, zona de gratar, seif la receptie, schimb valutar.
Sport si SPA: Hotelul Perla ofera o piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, tenis de masa, biliard, sali de masaj, sauna si centru medical.
Parcare: Nepazita, la un cost suplimentar de 15 BGN pe zi, in functie de disponibilitate.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE
*Ora de check-in dupa ora 14:00. si check-out pana la ora 12:00.
*Cu ce masa incep oaspetii si cu ce se termina este in functie de ora sosirii. Daca vin dupa pranz si incep cu cina, se incheie cu pranzul la plecare.

- Mic dejun: 07:30 - 10:00.  bufet in restaurantul principal - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, croissante, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Pranz: 12:30 - 14:00 h.  bufet in restaurantul principal - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala.
- Gustari: 16:00 - 17:00 h. (sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti)
- Cina: 18:00 - 20:00. bufet in restaurantul principal - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala.
- Bauturi racoritoare locale (bauturi carbogazoase, apa minerala, apa carbogazoasa, suc, punch), alcoolice locale (alcool, bere, vin alb si rosu sec si demisec) si bauturi calde (espresso, cappuccino, Nescafe, lapte, cacao, negru) ceai) la barul special All Inclusive din restaurantul principal - 11:00 - 22:30 h.

*Bauturile la  Lobby Bar si de la Pool Bar  NU sunt incluse in programul All Inclusive si sunt disponibile CONTRA COST!

Sport si divertisment:

Piscina exterioara gratuita cu umbrele de soare, sezlonguri
Acces gratuit la internet Wi-Fi in hol, in camere, in restaurant si langa piscina

Pentru copii:

Sectiune pentru copii in piscina
Loc de joaca

Servicii contra cost:
Tenis de masa - 6 BGN pe ora
Biliard - 4 BGN per joc
Masaje
Sauna
Centru medical

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

16 % Last Minute
LTI DOLCE VITA SUNSHINE RESORT

LTI DOLCE VITA SUNSHINE RESORT

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 361.5 /pers

30 % Last Minute
HVD VIVA CLUB

HVD VIVA CLUB

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 409 /pers

5 % Last Minute
GRIFID METROPOL ( Adults only)

GRIFID METROPOL ( Adults only)

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 372 /pers