Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 25.09.2024 -28.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD
Ultra All Inclusive
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
472 €
396 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 396 € de la 08.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
472 €
396 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Hotelul Effect Algara Beach Club 4* este situat in Kranevo, cu o locatie foarte frumoasa pe malul marii.
Facilitati
Receptie, hol, Restaurant principal - Bufet (3 seri tematice), Restaurant cu tematica bulgara moderna Oresha / Restaurant Rodizio, Bar pe plaja / Restaurant cu tematica libaneza si marocana, Lobby Bar 24/7, Snack Bar, Bar pe plaja Algara, a mica piscina exterioara cu apa minerala, piscina cu stropire pentru copii, plaja privata, zone de sport, Wi-Fi (gratuit in toata zona hotelului), o multime de alei si zone verzi.
Cazare
Check-in dupa ora 15:00
Check-out inainte de ora 11:00
Hotelul Effect Algara Beach Club 4* este format din 155 de camere complet renovate (60 DBL/Twin Standard, 24 DBL/Twin Side Sea View, 24 DBL Sea, 8 App Lux). Complexul ofera cazare in camere de tip Royal (12 Royal Villas, 2 Royal Apartments, 25 Royal DBL Park).
DBL Standard room:  Camera dubla/twin standard poate gazdui pana la 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Dimensiunea camerei este de 24-26 m2. Fiecare camera are 1 pat matrimonial/ 2 paturi twin, cu/fara canapea extensibila, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: bauturi racoritoare, bere si apa), telefon (contra cost), seif (gratuit). contra cost), acces Wi-Fi (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, alimentat zilnic), balcon, baie cu dus/WC si uscator de par. Vedere la parc.
DBL Side sea view:  Camera dubla/twin cu vedere laterala la mare poate gazdui pana la 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Dimensiunea camerei este de 24-26 m2. Fiecare camera are 1 pat matrimonial/2 paturi twin, cu/fara canapea extensibila, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: bauturi racoritoare, bere si apa), telefon (contra cost), seif (gratuit). contra cost), acces Wi-Fi (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, alimentat zilnic), balcon, baie cu dus/WC si uscator de par. Vedere laterala la mare.
DBL Sea view room: Camera dubla cu vedere directa la mare poate gazdui pana la 2 adulti si 1 copil. Dimensiunea camerei este de 24-26 m2. Dispune de 1 pat matrimonial, cu/fara canapea extensibila, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: bauturi racoritoare, bere si apa), telefon (contra cost), seif (gratuit), Wi-Fi. Acces la Fi (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, completat zilnic), balcon, baie cu dus/WC si uscator de par. Vedere directa la mare.
Apartment Lux: Apartamentul Lux poate gazdui pana la 4 adulti si 1 copil. Dimensiunea apartamentului este de 45-55 m2. Este compusa din 1 dormitor cu pat matrimonial si 1 living cu 1 canapea extensibila si 1 fotoliu extensibil. Apartamentul dispune de aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: bauturi racoritoare, bere si apa), telefon (contra cost), seif (gratuit), acces Wi-Fi (gratuit), ceai si cafea. set de gatit (gratuit, completat zilnic), balcon, baie cu dus/WC si uscator de par. WC suplimentar. Vedere directa la mare sau vedere la parc (in functie de disponibilitate).
ROYAL ROOMS
Royal DBL park view:
Camera dubla Royal cu vedere la parc poate gazdui pana la 2 adulti si 1 copil. Dimensiunea camerei este de 24-26 m2. Fiecare camera dubla Royal are 1 pat matrimonial, cu/fara canapea extensibila, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: apa, bere, vin alb, bauturi racoritoare, suc, ciocolata), telefon (contra cost), cutie de valori (gratuit), acces Wi-Fi (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, alimentat zilnic), espressor cu capsule (gratuit, completat zilnic), baie cu dus/WC, lux produse cosmetice de baie (pentru copii si adulti) si uscator de par. Unele camere nu au balcon. Vedere la parc.
Royal Villa: Royal Villa poate gazdui pana la 6 adulti. Dimensiunea vilei este de 50-60 m2. Fiecare vila regala este formata din 2 dormitoare separate, cu 2 bai separate. Fiecare dormitor are 1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila. Vila Royal are aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: apa, bere, vin alb, bauturi racoritoare, suc, ciocolata), telefon (contra cost), seif (gratuit), Wi-Fi acces (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, alimentat zilnic), espressor cu capsule (gratuit, completat zilnic), terasa, baie cu dus/WC, cosmetice de baie de lux (pentru copii si adulti) si uscator de par. Vedere la parc.
Royal Apartment: Royal Apartament poate gazdui pana la 4 adulti si 1 copil sau 3 adulti si 2 copii. Dimensiunea apartamentului este de 45-55 m2. Este format din 2 dormitoare cu paturi duble. Una dintre ele are zona de relaxare. Apartamentul dispune de aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar (gratuit: apa, bere, vin alb, bauturi racoritoare, suc, ciocolata), telefon (contra cost), seif (gratuit), acces Wi-Fi (gratuit), set de ceai si cafea (gratuit, completat zilnic), espressor cu capsule (gratuit, completat zilnic), balcon, baie cu dus/WC, cosmetice de baie de lux (pentru copii si adulti) si uscator de par . Apartamentele Royal au doar 1 baie. Vedere la parc.
Observatie: Toti bebelusii cu varsta de pana la 1,99 ani sunt cazati gratuit, dar sunt inclusi in capacitatea maxima a camerei.
Cazarea in tipuri de camere Royal class includ:.
Cazare in camere tip royal, apartamente sau vile
- O selectie mai larga de alcool importat dintr-un meniu special
- minibar gratuit - cu reumplere zilnica - (apa, bere, fara alcool, suc, vin alb, ciocolata)
- aparat de cafea cu capsule in camera - reumplut zilnic
- Produse cosmetice de inalta calitate in baie
- Reducere la serviciul Spalare si calcat.
- Pachet bebe - la cerere, gratuit; pentru oaspetii non-regi - contra cost
*1 camera potrivita pentru oaspeti cu dizabilitati (la cerere, tip Royal DBL Park View)
Copii: Facilitati copii pentru copii peste 4 ani, mini club - copii peste 4 ani, patut (gratuit, la cerere).
Sport si divertisment
Gratuit:
Piscina cu apa minerala, sezlonguri si umbrele de soare gratuite la piscina, plaja privata, sezlonguri si umbrele de soare gratuite la plaja, serviciu de prosoape de plaja/piscina (contra depozit), teren multifunctional cu gazon artificial (tenis, fotbal, baschet ), Animatie - de 6 ori pe saptamana - copii, sport, mini discoteca si spectacole de seara, fitness, volei pe plaja. Reincarcare zilnica gratuita a minibarului in camere - bere, bauturi racoritoare, apa, Internet gratuit - in camere, zonele comune interioare si exterioare.
Contra cost: Biciclete de inchiriat, sporturi nautice pe plaja - contra cost (companie externa). Check-in devreme si check-out tarziu - in functie de disponibilitate (contra plata suplimentara), masaje, Inchirieri masini.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - gratuita, (1 loc de parcare per camera) in functie de disponibilitate.
Gratuit: sezlonguri, umbrele si bar pe plaja r

ULTRA ALL INCLUSIVE :

*Ultra All Inclusive incepe cu pranzul din ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ultima zi.

Restaurantul principal Algara
- Mic dejun: la un bufet de la 7:30 la 10:00 (gratuit - apa, suc si bauturi calde)
- Pranz: la bufet de la 12:30 la 14:30 (gratuit - vin, bere, apa, suc, bauturi racoritoare si calde)
- Cina: la bufet de la 18:30 la 21:00 (gratuit - vin, bere, apa, suc, bauturi racoritoare si calde)
- bufet pentru copii
- bufet sanatos
- alcool bulgaresc, bere, vin, alcool din import recunoscut, cocktailuri din meniul Ultra All Inclusive.
- Bauturile imbuteliate se platesc suplimentar.

Restaurantul oriental Kosara
- Program de lucru de la 10:00 la 23:00
- Mic dejun continental: de la 10:00 la 11:00
- Gustare: de la 11:00 la 17:00 - inghetata, burgeri, sandvisuri, pizza, salate
- Cina: de la 18:30 la 22:30
- de 6 ori pe saptamana
- 1 cina este inclusa in pretul Ultra All Inclusive. Aplicabil pentru un sejur de minim 4 nopti. Este necesara inregistrarea in prealabil; Cina suplimentara este posibila in functie de disponibilitate si contra cost.
- Sejururi mai scurte (mai putin de 4 nopti) pot fi rezervate in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar.
- alcool bulgaresc, bere, vin, alcool de import recunoscut, bauturi calde, cocktailuri din meniul Ultra All Inclusive.
- Bauturile imbuteliate se platesc suplimentar.

Restaurant italian
- Restaurant italian contemporan: de 6 ori pe saptamana
- Cina: de la 18:30 la 22:30 1 cina este inclusa in pretul Ultra All Inclusive. Aplicabil pentru un sejur de minim 4 nopti. Este necesara inregistrarea in prealabil; Cina suplimentara este posibila in functie de disponibilitate si contra cost.
- Sejururi mai scurte (mai putin de 4 nopti) pot fi rezervate in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar.
- alcool bulgaresc, bere, vin, alcool de import recunoscut, bauturi calde, cocktailuri din meniul Ultra All Inclusive.
- Bauturile imbuteliate se platesc suplimentar.

Beach Bar Algara

- Program de lucru: 09:00-18:00
- Intregul sortiment de Ultra All Inclusive

Lobby Bar

- Program de lucru: 24/7 Colt de cofetarie cu prajituri, produse de patiserie si dulciuri
- Gustare tarzie, inclusiv sandvisuri ambalate la rece, fructe si dulciuri mici
- alcool bulgaresc, bere, vin, alcool de import recunoscut, cocktail-uri, bauturi calde, sucuri, bauturi racoritoare din meniul Ultra All Inclusive.
- Bauturile imbuteliate se platesc suplimentar.

Piscina

- Piscina in aer liber pentru adulti
- umbrele de soare si sezlonguri gratuite (in functie de disponibilitate)
- Zona de stropire pentru copii

Plaja
- Umbrele de soare si sezlonguri gratuite (in functie de disponibilitate)
- Prosoape de plaja contra unui depozit

* Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de mic dejun, pranz si cina, programul de lucru al barurilor si restaurantelor, precum si preturile serviciilor suplimentare. Pot exista modificari ale serviciilor oferite si programului de lucru in sezonul de jos sau din cauza de forta majora.

Politica de anulare si modificare:
- Rezervarile pot fi modificate sau anulate fara penalitati cu pana la 31 de zile inainte de sosire.
- Intre 30 si 15 zile inainte de sosire, rezervarile pot fi modificate sau anulate cu penalizare de 20%.
- Incepand cu 14 de zile inainte de sosire , rezervarile pot fi modificate sau anulate cu penalizare de 50%,
- No SHO W ( sau anulare cu 24 de ore inainte de sosire) se percepe 100% penalizare.
- Schimbarile inseamna: modificari ale numelor, tipului camerei, numarului de clienti, varsta clientilor, durata sederii, data de check-in, data de check-out etc.
- In cazul in care oaspetii pleaca inainte de data rezervata de check-out, hotelul va percepe suma totala a rezervarii, inclusiv noptile neutilizate.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

11 % Last Minute
CASA DI FIORE

CASA DI FIORE

Kranevo, Bulgaria

de la 272.5 /pers