Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Sharm El Sheikh, la 5,8 km de Piața SOHO Sharm El Sheikh, Rixos Golf Villas And Suites Sharm El Sheikh oferă cazare cu o piscină in aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un restaurant, proprietatea are și un bar, precum și o saună și un hamam. Proprietatea oferă un centru spa, divertisment de seară și room service.

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, aparat de cafea, minibar, cutie de valori, televizor, terasă și baie privată cu duș. Camerele sunt dotate cu fierbător, iar unele camere au bucătărie cu cuptor, cuptor cu microunde și prăjitor de paine. Fiecare cameră de la Rixos Golf Villas And Suites Sharm El Sheikh este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Micul dejun este disponibil zilnic și include opțiuni tip bufet, continental și engleză/irlandez complet. Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește arabă, engleză, rusă și turcă, iar personalul este intotdeauna disponibil pentru a vă ajuta. Centrul Internațional de Convenții Tonino Lamborghini Sharm El Sheikh este la 350 de metri de proprietate, iar Parcul Național Ras Mohammed este la 45 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 8 km de Rixos Golf Villas And Suites Sharm El Sheikh.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Rixos Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1699 /pers

Sentido Reef Oasis

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1529 /pers

Charmillion Club Resort (Sea Club Resort)

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1889 /pers