Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 31.10.2025 -07.11.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
CHILD FRIENDLY ROOM
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Cluj-Napoca / avion Detalii
1 258 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 629 € de la 22.10.2024
  • 1258 € de la 10.10.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : CHILD FRIENDLY ROOM
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Cluj-Napoca / avion
Detalii
1 258 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Locație: La fiecare 15 minute există un autobuz către Kemer. Există, de asemenea, o stație de taxi în apropierea hotelului. Animale de Companie: Animalele de companie nu sunt permise în hotel. Limbi Vorbite: Franceză, Engleză, Germană, Turcă, Rusă Camere și Tipuri de Cazare: Camere Standard (18 m2): Paturi franceze sau twin, baie și toaletă, uscător de păr, TV satelit, telefon, seif, minibar, aer condiționat central (încălzire/răcire), podea laminată, balcon sau terasă. Camere Family (45 m2): Două dormitoare separate, baie și toaletă, uscător de păr, TV satelit, telefon, seif, minibar, aer condiționat central, podea laminată, balcon sau terasă. Servicii pentru Camere: Recepția deschisă 24/7. Schimbarea lenjeriei de pat de trei ori pe săptămână, curățarea zilnică a camerei, schimbarea zilnică a prosoapelor. Canale TV: Turcești, Germane, Olandeze, Belgiene, Franceze, Elvețiene, Ruse, Fashion, Muzică și un canal de informații. Unități de Servire a Mâncării și Băuturii: Flora Main Restaurant (bufet deschis): Mic dejun, mic dejun târziu, prânz, cină, bufet de noapte. Melissa Snack Bar: Gustări și fast-food (12:00-16:00) Restaurante A la Carte (cu rezervare): Veronica Gözleme, Veronica Chinese, Magnolia Italian, Turkish Viola Cafe: Înghețată (11:00-18:00), Cafe & Cookie Hour (11:00-18:00) Room Service: Disponibil 24 de ore la cerere și cu taxă suplimentară. Băuturi: Mini-barul este reumplut zilnic cu băuturi răcoritoare (gratuit). Săli de Ședințe: Grand Viola: 380 m2, înălțime 3 m, diferite aranjamente pentru până la 400 de persoane. Plajă și Piscine: Piscine: Piscină exterioară principală, piscină pentru copii, piscină interioară, piscină interioară pentru copii, piscină cu tobogane, piscină lângă plajă. Plajă: Plajă de 200 m cu nisip și pietriș, șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite. Animație și Activități: Activități zilnice, aerobic, jocuri sportive, spectacole internaționale în amfiteatru, dansuri, muzică live. Program special pentru copii: Mini Club, piscină pentru copii, teren de joacă, animatori. Activități cu Taxă: Biliard, tenis, sporturi nautice, spa (salon de înfrumusețare, masaje), internet în cameră. Alte Servicii: Zonă de cumpărături, închiriere mașini, servicii medicale, telefon, spălătorie, curățătorie chimică. Informații Adiționale: Orarul barurilor și restaurantelor exterioare depinde de condițiile meteorologice. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de vreme. Nu se acceptă animale de companie. Fumatul interzis în spațiile interioare. Alcoolul nu este servit persoanelor sub 18 ani. Serviciul de room service este disponibil 24/7 la cerere și cu o taxă suplimentară.
Facilitati camera

Toate camerele sunt dotate cu televizor, telefon,uscator de par, mini-bar, seif, balcon sau terasa.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

Hotel Queen's Park Le Jardin este situat in statiunea Kiris, la 7 km de orasul Kemer, chiar pe malul marii, la 50 km de orasul Antalya si la 60 km de aeroportul acestuia.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor Restaurant principal,  restaurante a la carte, baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, atat pentru adulti cat si pentru copii, tobogane de apa, muzica live, sezlonguri, saltele, parasolare.

Contra cost: magazine, rent a car, servicii medicale, spalatorie/curatatorie, internet in camera, masaje, tratamente SPA, coafor, sporturi pe apa,2 terenuri de tenis, biliard.

Plaja este la doar 200 m

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Arma`s Kaplan Paradise

Kemer, Antalya, Turcia

de la 559 /pers

RIXOS BELDIBI

Kemer, Antalya, Turcia

de la 989 /pers

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 619 /pers