Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Berlin Green Park este situat pe un deal intr-un loc linistit din parc. Hotelul este situat ideal, la doar cateva minute de mers pe jos (300 m) de plaja si portul de iahturi si la 1 km de centrul statiunii.
Facilitati
Construit in 2003, ultima renovare 2015, 6 etaje, 2 lifturi. Restaurant principal, restaurant a la carte din 16.06.2023 pana in 10.09.2023, lobby bar si bar la piscina, bar pe plaja, Wi-Fi gratuit in toate zonele hotelului, ingrijiri medicale.
Cazare
Ora de check-in: 14:00
Ora de check-out: 11:00
Total 200 de unitati.
Camera dubla standard (max 2+1/3 ad) - aprox. 26 mp. Paturi twin sau pat dublu iar patul suplimentar este fotoliu extensibil, balcon.
Apartament (max 4+1) - aprox. 60 mp. Consta dintr-un dormitor separat cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila, balcon.
Camera dubla deluxe (max 2+2 sau 3+1) - aprox. 40 mp. Este format din patru paturi separate sau doua paturi duble, balcon.
Toate unitatile sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit, dus si uscator de par, balcon, mocheta, Wi-Fi (gratuit).
Copii - scaune inalte si patuturi disponibile (gratuit), spatiu de agrement pentru copii, animatie pentru copii 6 zile pe saptamana - Club pentru copii (program de lucru conform programului), sectiune pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit
: seif si Wi-Fi gratuit, piscina exterioara si 1 umbrela si 2 sezlonguri (per camera, in functie de disponibilitate) langa piscina sau pe plaja din fata Berlin Golden Beach (per camera, in functie de disponibilitate); Animatie de 6 ori pe saptamana, darts, bochia.
Taxe suplimentare: sauna, prosoape de plaja pentru piscina la receptie cu depozit pentru intreaga sedere, minibar (umplere la cerere, plata), check-in devreme si check-out tarziu la cerere si in limita disponibilitatii. Organizare de BD-uri, sarbatori personale etc. in restaurantul a la carte.
Contra cost: sauna.
Animalele de companie nu se accepta
Hotelul are dreptul de a refuza cazarea turistilor daca acestia vin la hotel cu un animal de companie.
Parcare - parcare cu plata ( 30 BGN/zi) (in functie de disponibilitate).
Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja din fata Berlin Golden Beach ( in functie de disponibilitate)+ Beach Bar

ALL INCLUSIVE GOLD  :

*Oaspetii Hotelului Berlin Green Park NU au voie sa utilizeze serviciile Hotelului Berlin Golden Beach, cu exceptia plajei si a barului de pe plaja, conform programului de functionare.
*Turistii sunt obligati sa respecte regulile interne ale hotelului si sa poarte propriile bratari de plastic pentru serviciul personalului.

Mic dejun tip bufet intre orele 07:30 - 10:00, in restaurantul principal, meniu variat.
Micul dejun se serveste in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora si 15 minute.
Bauturi: apa, cafea, ceai, suc si bauturi racoritoare. Autoservire.

Pranz tip bufet de la ora 12:00. - ora 14:00, in restaurantul principal, meniu variat si bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, paste, deserturi, fructe.
Pranzul in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora. Numarul de persoane pe tura depinde de gradul de ocupare al hotelului si de disponibilitatea locurilor libere si se stabileste pe loc.
Bauturi: apa, suc, bauturi racoritoare, vin la halba si bere. Self-service si serviciu de bar.

Cina tip bufet de la ora 18:00. - ora 21:00, in restaurantul principal, meniu variat si bucatarie internationala.
Cod vestimentar pentru cina: pantaloni lungi la restaurantul principal pentru barbati.
Cina in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora si 30 de minute.
Bauturi: apa, suc, bauturi racoritoare. Self-service si serviciu de bar.

Bauturi la Beach Bar din fata Hotelului Berlin Golden Beach de la ora 10:00. pana la ora 22:00. in perioada 16.06 - 01.09., (inainte de 16.06. si dupa 01.09. de la 10:00 la 16:30, si in functie de conditiile meteorologice si de programul barului). Pe vreme rea, barul este inchis.

Cina intr-un restaurant a la carte/Pentru sejur min 5 nopti: o data pe sejur, rezervare obligatorie, cu cel putin o zi inainte de cina, disponibilitate limitata. Meniu avansat. Meniu pentru copii.
Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru barbati intr-un restaurant a la carte.
Program: 18:00 - 20:00, de luni pana vineri, intre orele 16.06 - 01.09.

Inghetata la piscina: in fiecare zi de la ora 11:00. - ora 16:00. In perioada din 16.06. - 01.09.
In perioada de pana la 16.06. iar dupa 01.09. - Inghetata se serveste in timpul pranzului si cina in restaurant.
Mese suplimentare: Pranz la piscina de la ora 11:00. - ora 16:00. in perioada 16.06. - 01.09. In perioada de pana la 16.06. iar dupa 01.09. - Mici dulci si sarate servite la barul din hol intre orele 11:00 - 15:00.
Bauturi 24 de ore: Bauturi alcoolice si nealcoolice bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la barul din hol al Hotelului Berlin Green Park, in alte baruri ale hotelului - in functie de programul de lucru.

Wi-Fi gratuit in zonele si camerele accesibile publicului, seif.

Bratarile din plastic trebuie purtate pentru service in cadrul programului All Inclusive Gold.

*Conducerea Hotelului isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate cu privire la datele si deschiderea sau programul de lucru al unor obiecte din hotel fara notificare prealabila.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

16 % Last Minute
LTI DOLCE VITA SUNSHINE RESORT

LTI DOLCE VITA SUNSHINE RESORT

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 361.5 /pers

30 % Last Minute
HVD VIVA CLUB

HVD VIVA CLUB

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 409 /pers

5 % Last Minute
GRIFID METROPOL ( Adults only)

GRIFID METROPOL ( Adults only)

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 372 /pers